Cinema Oostereiland in Hoorn en MAK Blokweer: Hallo Wereld!

Algemeen
'Hallo Wereld!' is een kleurrijke geanimeerde film voor ouders om samen met kleine kinderen te bekijken.
'Hallo Wereld!' is een kleurrijke geanimeerde film voor ouders om samen met kleine kinderen te bekijken. Foto: aangeleverd

HOORN / BLOKKER - Cinema Oostereiland en MAK Blokweer laten jonge kinderen via de animatiefilm ‘Hallo Wereld!’ en een bezoek aan MAK Blokweer op een vrolijke manier kennismaken met de natuur in de sloot.

Film Hallo Wereld!

‘Hallo Wereld!’ is een kleurrijke geanimeerde film voor ouders om samen met kleine kinderen te bekijken. De dieren in de film vragen zich af: wie ben ik? Heb ik pootjes? Hoe leer ik ademen? En oh ja… wat eet ik eigenlijk graag? Dieren worden geboren, leven en overleven langs de rivier en in de sloot.

Op safari

De waterdiertjes en vogels uit de film vind je in de sloot bij MAK Blokweer tijdens een heuse Rietkreek Safari. Met een schepnetje en werkblad gaan de kinderen op avontuur in de Rietreek om te ontdekken wat er leeft. Na de safari op 27 juni volgt een geweldig voorleesfeest uit het boek dat bij de film ‘Hallo Wereld!’ verschijnt.

‘Hallo Wereld!’ draait de hele zomer vanaf 20 juni bij Cinema Oostereiland. Kijkwijzer: vanaf vier jaar. Nederlands gesproken. Prijs: kinderen zeven euro, volwassenen tien euro, Vrienden acht euro. Kaartverkoop (uitsluitend online) via www.cinemaoostereiland.nl.

Mak Rietkreek Safari: hele zomer, prijs: 2,95 euro per kind. Mal Voorleesfeest: zondag 27 juni 10.00 uur. Prijs: 4,95 euro per persoon. Informatie en reserveren: www.mak-blokweer.nl .