Boekweit Olie Tennistoernooi in Hoorn gaat door

Algemeen
Afbeelding
Foto: aangeleverd

HOORN - HLTV Juliana begon eind april met de organisatie van het 42e Boekweit Olie Tennistoernooi. Een start vol met onzekerheden en met de grote vraag: mogen bij de start van het Boekweit Olie Tennistoernooi op zaterdag 10 juli alweer tenniswedstrijden georganiseerd worden? “Het antwoord lijkt ‘ja’ te worden”, aldus Onno Noordegraaf. “Het gaat duidelijk de goede kant op en de coronamaatregelen worden steeds meer en sneller versoepeld. Op dit moment lijkt het er op dat de eerste sportwedstrijden vanaf 30 juni gespeeld mogen worden, echter dit moet nog wel door de overheid officieel bevestigd worden.”

In ieder geval is de Hoornse tennisvereniging er klaar voor. De 42e editie van het Boekweit Olie Tennistoernooi wordt van zaterdag 10 tot en met zondag 18 juli gespeeld op het tennispark van HLTV Juliana op sportpark de Blauwe Berg in Hoorn.

Categorieën

In de speelsterktecategorieën 2, 3, 4, 5, 6, 7 15+, 8 17+, 9 17+, 6 35+ en 7 35+ worden zowel heren- en damesenkelspel als heren-, dames- en gemengd dubbelspel gespeeld. Tegelijkertijd wordt ook het viersterren Nationaal Ranglijst Tennistoernooi bij de heren en bij de dames gespeeld. Het Nationaal Ranglijst Tennistoernooi behoort tot één van de sterkere toernooien in Nederland en vanaf dit jaar valt het viersterren Nationaal Ranglijst Tennistoernooi onder KNLTB Toptennis.

Inschrijving

De inschrijving voor het Open toernooi en voor het viersterren NRT staat open. Inschrijven kan via www.boekweitolietennis.nl of mijnknltb.toernooi.nl . De inschrijving voor het NRT sluit woensdag 30 juni om 14.00 uur en voor het Open Toernooi vrijdag 2 juli om 18.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.boekweitolietennis.nl .

Afbeelding
Afbeelding