Westfries Mannenkoor zoekt nieuwe leden

Algemeen
Het Westfries Mannenkoor.
Het Westfries Mannenkoor. (Foto: Aangeleverd)

REGIO - Het Westfries Mannenkoor zoekt nieuwe leden. Het koor zoekt muzikale mannen die eerder actief waren in koren of die dat altijd al wilden doen, maar nooit de stap namen. 

Het koor zingt de romantische Schubert en muziekstukken uit alle eeuwen, tot aan ‘gouwe ouwe’. Een veelzijdigheid aan stijlen is haar handelsmerk. De aankomende maanden werken de leden aan een breed repertoire. Zij verliezen kwaliteit nooit uit het oog en zijn een fijne groep voor beginnende en ervaren zangers. Maak op 31 oktober een onvergetelijke muzikale reis door mee te doen aan het 75-jarig jubileumconcert, samen met het Noord-Hollands Ouderen Orkest. Zing ook mee met het veertigste kerstconcert op 26 december in de Oosterkerk. 

Westfries Mannenkoor

Het Westfries Mannenkoor heeft ongeveer veertig leden uit geheel West-Friesland bestaande uit eerste en tweede tenoren, baritons en bassen. De groep repeteert op donderdag om 20.00 uur in de protestantse kerk aan de Raadhuisstraat in Wognum onder leiding van dirigent Frank de Ruyter en met begeleiding van pianist Hans Weenink. Maak van de donderdagavond een inspirerende zangavond; proef de gezelligheid van een mannenkoor. Studiemateriaal om thuis op de computer te oefenen wordt ter beschikking gesteld. Kom donderdag 19 augustus langs en doe mee. Kosten voor het gehele project tot en met het einde van dit jaar bedragen 25 euro.

Aanmelden: aanmelden@westfriesmannenkoor.nl. Meer informatie via 0229-243192.