Alzheimer Café Hoorn gaat weer van start

Algemeen
Afbeelding
Foto: aangeleverd

HOORN - De Westfriese Alzheimer Cafés gaan weer van start. Alzheimer Nederland is ontzettend blij dat het weer kan. Natuurlijk houdt elk Café zich aan de coronavoorschriften, waaronder de anderhalve meter afstand. Op deze manier kunnen belangstellenden het Alzheimer Café veilig bezoeken.

Het Alzheimer Café Hoorn is de afgelopen anderhalf jaar doorgegaan op een digitale manier. De gemaakte video-opnames zijn een steun in de rug geweest voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Maar niets is beter dan weer echt bij elkaar zijn. Gelukkig is dat weer mogelijk.

De eerstvolgende bijeenkomst is woensdag 15 september. Het thema is: Bang, boos, blij en bedroefd. Hoe is dat voor mij? De wereld van dementie kan soms wonderlijk zijn. Hoe blijven we elkaar dan toch begrijpen? Bezoekers krijgen tips en adviezen. Het Café wordt gehouden in Lindendael, Koepoortsweg 35 in Hoorn. Inloop is mogelijk vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur en de toegang is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig, maar vol = vol. Voor meer informatie: Elly Buter, elly.buter@zwopleidingen.nl.

Mochten er door het coronavirus wijzingen plaatsvinden dan wordt dit gemeld op de website www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland . Hier is ook meer informatie te vinden.