IRONMAN steunt Inloophuis Pisa in Hoorn door inzet van vrijwilligers

Algemeen
De IRONMAN wil ook dit jaar een mooi bedrag inzamelen voor Pisa.
De IRONMAN wil ook dit jaar een mooi bedrag inzamelen voor Pisa. Foto: aangeleverd

HOORN - Inloophuis Pisa aan de Draafsingel 59 in Hoorn is een warm huis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. De IRONMAN, een triatlon met verschillende afstanden, wil ook dit jaar een mooi bedrag inzamelen voor Pisa. Daarom betaalt de organisatie vijf euro per uur voor de vrijwilligers die diverse taken gaan uitvoeren. 

Deze bijdrage per vrijwilliger wordt na afloop van het evenement overgemaakt naar Inloophuis Pisa.  Zo is de organisatie van IRONMAN geholpen tijdens het evenement en wordt een mooi bedrag gespaard voor het inloophuis.

Wie vindt het leuk om het IRONMAN-weekend (24 tot en met 26 september) in Westfriesland te ondersteunen? Vrijwilligers kunnen zich aanmelden op de website: www.ironman.nl . Vermeld bij de aanmelding stichting Inloophuis Pisa, want dan worden de uren meegenomen in de bijdrage aan Inloophuis Pisa. Er zijn verschillende functies; er wordt onder meer ondersteuning gezocht bij de registratie van atleten, de zwemstarts, wisselzone, finish en op het hele parcours.

Meer informatie: Jeroen Meissen, ironmannedvolunteers@gmail.com of www.ironman.nl .