Trefpunt Tonnaer elke zaterdag in restaurant Ysbrantsz in Hoorn

Algemeen
Elke zaterdagochtend zijn beurtelings de zes gemeenteraadsleden, drie raadscommissieleden en wethouder van Fractie Tonnaer in Ysbrantsz aanwezig.
Elke zaterdagochtend zijn beurtelings de zes gemeenteraadsleden, drie raadscommissieleden en wethouder van Fractie Tonnaer in Ysbrantsz aanwezig. Foto: Wally Ooms

HOORN - De herstart van Trefpunt Tonnaer vond zaterdag 18 september plaats in restaurant Ysbrantsz, Roode Steen 14 in Hoorn. Inwoners van Hoorn, Zwaag en Blokker die in gesprek willen met de politiek, vinden bij Fractie Tonnaer een luisterend oor. 

Elke zaterdagochtend zijn beurtelings de zes gemeenteraadsleden, drie raadscommissieleden en wethouder van Fractie Tonnaer in Ysbrantsz aanwezig. Inwoners kunnen hun zegje doen, vragen stellen of gewoon voor de gezelligheid een kop koffie meedrinken. Trefpunt Tonnaer begint iedere zaterdag om 11.00 uur en eindigt om 12.00 uur.

Fractie Tonnaer biedt belangstellenden al langer gelegenheid tot ontmoeting. Tijdens de maandagavondvergadering in het stadhuis ontvangt de fractie regelmatig bezoekers. Het verschil met de bijeenkomsten in Ysbrantsz, waar men gewoon kan binnenlopen, is dat het bezoek aan de fractie in het stadhuis op afspraak gaat. Dit om teleurstelling te voorkomen.