Vintage Dutch presenteert eerste album in Manifesto Hoorn

Algemeen
Vintage Dutch uit Westfriesland presenteert 2 oktober haar eerste album ‘In My Own Voice’.
Vintage Dutch uit Westfriesland presenteert 2 oktober haar eerste album ‘In My Own Voice’. Foto: aangeleverd

HOORN - De northern soul formatie Vintage Dutch uit Westfriesland presenteert zaterdag 2 oktober haar eerste album ‘In My Own Voice’ in poppodium Manifesto in Hoorn. 

Vintage Dutch is een funk, jazz, soul band, opgericht begin 2019 door Paul Jonker die we kennen van The Tibbs en zangeres Kim Vreeker-Berger. Nadat Elsa Bekman The Tibbs verliet vanwege haar solocarrière, hielden The Tibbs audities met de moeilijke taak een passende frontman of -vrouw te vinden. Kim Berger was één van de vocalisten die zich aanmeldde. Paul Jonker was zo van haar onder de indruk dat hij Kim vroeg om te komen zingen in een door hem opgericht muziekproject. Eerste doelstelling was wat losse ideeën op te nemen maar al snel werd duidelijk dat er een chemie was en Vintage Dutch was een feit. Afgelopen maanden werd hard gewerkt aan nieuwe liedjes en vanaf 2 oktober ligt het debuutalbum in de winkels. Inmiddels zijn de eerder dit jaar uitgebrachte singles opgepikt door Radio2 en zijn de verwachtingen rond de band hooggespannen. Maak het mee zaterdag 2 oktober in Manifesto!

Let op: dit is een regulier staand concert dus zonder anderhalve meter-maatregel. Dit concert is alleen te bezoeken als je in het bezit bent van een geldig ticket in combinatie met een volledig vaccinatiebewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl . Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd, dan houdt Manifesto zich aan de dan geldende maatregelen conform de richtlijnen van de VNPF. 

Het concert begint om 22.00 uur, de deuren gaan om 21.00 uur open. Het adres is Holenweg 14c in Hoorn. Meer informatie en tickets: www.manifesto-hoorn.nl .