Online bijeenkomst ‘Mijn kind verdwijnt in sociale media en gamen’

Algemeen
GGD HN organiseert een bijeenkomst voor ouders/opvoeders van kinderen die online actief zijn.
GGD HN organiseert een bijeenkomst voor ouders/opvoeders van kinderen die online actief zijn. Foto: ExplorerBob via Pixabay

REGIO - GGD Hollands Noorden organiseert maandag 15 november de online bijeenkomst ‘Mijn kind verdwijnt in sociale media en gamen’ met Laurens Veltman. Deze bijeenkomst is bedoeld voor ouders/opvoeders van kinderen die online actief zijn.

Van 5 tot en met 12 november is de landelijke Week van de Mediawijsheid. Tijdens deze online bijeenkomst koppelt Laurens Veltman zijn persoonlijke ervaringen op het gebied van gameverslaving aan zijn werk als psycholoog. Hij neemt je mee in de digitale belevingswereld van kinderen/jongeren, om van daaruit aan te sluiten, in contact te komen en bij te sturen. Opvoeders krijgen praktische handvatten die zij kunnen inzetten om in contact te komen met kinderen/jongeren over sociale media en games.

De bijeenkomst is van 20.00 tot 21.15 uur en is gratis. Aanmelden: www.ggdhn.nl/cursussen . Vragen over opvoeden? Bel 088-0100550 voor het maken van een (online) afspraak met een opvoedadviseur. Mailen kan ook: positiefopvoeden@ggdhollandsnoorden.nl . Meer informatie over opvoeden is te vinden op de website: www.positiefopvoeden.nl en www.ggdhollandsnoorden.nl .