Borstkankermaand bij Inloophuis Pisa in Hoorn

Algemeen
Borstkankermaand bij inloophuis Pisa aan de Draafsingel in Hoorn.
Borstkankermaand bij inloophuis Pisa aan de Draafsingel in Hoorn. Foto's: aangeleverd

HOORN - In oktober is het Borstkankermaand. Dan wordt wereldwijd extra aandacht besteed aan alle vrouwen die te maken hebben (gehad) met borstkanker. Bij inloophuis Pisa aan de Draafsingel 59 in Hoorn worden maandag 25 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur en vrijdag 29 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur deze vrouwen extra verwend.

Jaarlijks krijgen in Nederland ruim zeventienduizend vrouwen de diagnose borstkanker. Dat zijn één op de zeven vrouwen. Deze diagnose geeft heel veel stress en onzekerheid, voor de vrouw zelf, en voor haar omgeving. Pisa sluit de Borstkankermaand af met speciale verwenmomenten, zoals een presentatie van lingerie en badmode, nagels lakken, creatieve activiteiten en portretfotografie. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontmoeting met andere vrouwen. Assistent-coördinator van PISA Mariska Verhaar: “We willen met wat extra aandacht en liefde de vrouwen ondersteunen tijdens of na afloop van hun behandeling.”

Inloophuis Pisa werkt met een coronaprotocol. Ook tijdens deze activiteiten wordt voorzichtigheid in acht genomen: afstand houden, extra handen wassen, eventueel mondkapje gebruiken en thuisblijven als je verkoudheidsverschijnselen hebt. Aanmelden: 0229-758531 of administratie@inloophuispisa.nl. Meer informatie: www.inloophuispisa.com .

Afbeelding