Workshop ‘Hack jezelf veilig’ in bibliotheek Hoorn

Algemeen
Deelnemers stappen tijdens de workshop in de schoenen van een hacker.
Deelnemers stappen tijdens de workshop in de schoenen van een hacker. Foto: Pixabay

HOORN - Niemand wil gehackt worden. Maar weten hoe je jezelf kunt hacken? Dat zorgt ervoor dat je weer veiliger online kunt zijn.

Wat is er over jou te vinden? En hoe kan dat gebruikt worden? Interessant voor een hacker en dus ook voor jou. Want als je weet waar het lek zit, kun je het ook dichten. Tijdens de workshop ‘Hack jezelf veilig’ stappen de deelnemers daarom in de schoenen van een hacker. Door net even anders te kijken en te zoeken, zie je ineens veel meer. Na deze workshop heb je inzicht in wat er online over jou te vinden is, hoe criminelen dat kunnen gebruiken én hoe je je privacy terughaalt.

Klaar om jezelf te hacken en te beschermen? Doe mee met de workshop op donderdag 28 oktober van 19.00 tot 20.15 uur. Aanmelden kan via de website: bibliotheekhoorn.nl/digidonderdag . Tickets kosten 5 euro per persoon.

Elke donderdag staat bij de Bibliotheek Hoorn in het teken van digitale vaardigheden. De bieb deelt tips op social media, houdt een inloopspreekuur en geeft workshops en online Zoomsessies. Elke maand wordt ook een nieuwsbrief verstuurd met allerlei leuke tips en feitjes. Meer weten? Kijk op de website en meld je aan voor de speciale digitale nieuwsbrief.