Kapsalon Het Park in Hoorn met onder andere Karin Bloemen

Algemeen
Afbeelding
Foto: aangeleverd

HOORN - Schouwburg Het Park in Hoorn wordt woensdag 19 januari van 15.00 tot 16.30 uur omgetoverd tot een kapsalon, waarin diverse artiesten bezoekers een geweldige middag bezorgen.

Kapsalon Theater is een ludieke actie waarbij bezoekers naar andermans knipbeurt kunnen kijken en tegelijkertijd getrakteerd worden op geweldige optredens. Het theater wordt omgebouwd tot kapsalon waarvoor een afspraak gemaakt kan worden. De artiesten worden later nog bekend gemaakt, maar Het Park kan alvast wel zeggen dat het programma afgetrapt wordt door Karin Bloemen.

Met deze ludieke middag sluit Het Park aan bij een landelijke actie (geïnitieerd door Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge) die aandacht vraagt voor de noodzaak om zo snel mogelijk de theaters te openen. Bovendien laat de schouwburg zo zien dat dit op een veilige manier kan. Uiteraard houden zij zich aan de maatregelen die ook in de kapsalons gelden: op anderhalve meter en mét mondkapjes. In aanvulling hierop is toegang alleen mogelijk op vertoon van een QR-code.

Ook naar Kapsalon Het Park en wachten op een knipbeurt? Reserveer dan nu gratis een stoel in de wachtruimte van de kapsalon. Er is maar een beperkt aantal plaatsen, dus op is op!

Kijk voor meer informatie op www.hetpark.nl