Gratis culturele behandeling bij Schoonheidssalon Het Pakhuis in Hoorn

Algemeen
Bezoekers konden in een programma van 45 minuten genieten van drie regionale specialiteiten.
Bezoekers konden in een programma van 45 minuten genieten van drie regionale specialiteiten. (Foto: Jan Siebring Fotografie)

HOORN - Theater Het Pakhuis in Hoorn opende woensdagmiddag 19 januari de deuren als ‘Schoonheidssalon’. Hier konden bezoekers terecht voor een culturele behandeling voor de innerlijke schoonheid. Een heerlijke massage voor de geest in de vorm van drie theatrale belevingen. Het theater bood een programma van 45 minuten met drie regionale specialiteiten: singer-songwriter Marc Nochem (eigen liedjes), Levi Noë, de stadsdichter van Hoorn (Spoken Word) en De Dansonderneming (‘Off Track’ met drie dansers). Bezoekers mochten gratis naar binnen, maar er waren slechts veertien plekken beschikbaar per tijdsslot. En uiteraard werden de maatregelen in acht genomen, zoals het scannen van de QR-code en het dragen van een mondkapje wanneer er gelopen werd.

Met deze actie sloot Theater Het Pakhuis zich aan bij de landelijke actie Kapsalon Theater waarbij theaters door heel Nederland woensdag 19 januari eenmalig werden omgebouwd tot kapsalon.