Carnaval met carnavalsvereniging de Blockeniers in Blokker

Algemeen
Prins Jut, adjudant Juul en de hofdames Manon en Lindsey.
Prins Jut, adjudant Juul en de hofdames Manon en Lindsey. Foto: aangeleverd

Het carnavalsweekend begint vrijdag 25 februari met het uitreiken van een verrassing aan mensen uit het rijk der Blockeniers door het decorum. Zaterdag 26 februari is er een kleine sleuteloverhandiging in café de Harmonie in Oosterblokker door burgemeester Pijl. Aanvang 14.00 uur. Iedereen is daarbij van harte welkom. Hierna kunnen prins Jut en jeugdprinses Julia vier dagen lang regeren over het rijk der Blockeniers.

BLOKKER - Helaas door de late versoepelingen is er is een klein programma samengesteld voor carnaval 2022. Maar prins Jut, adjudant Juul en de hofdames Manon en Lindsey hebben er zin in om er iets moois van te maken. Dat geldt ook voor het kersverse jeugddecorum prinses Julia, adjudante Ivaila en de hofdames Frédrique en Julia. Ondanks dat er geen rondgang was dit jaar, is het kleurrijke Blockeniers-magazine huis-aan-huis verspreid in het rijk der Blockeniers. In dit magazine staat ook een mooie prijsvraag waar leuke prijzen mee te winnen zijn.

Knalfeest

Zaterdagavond 26 februari geeft de Raad van Elf van de Blockeniers een knalfeest in leutbunker Het Gouden Hoofd. Aanvang 20.00 uur. Dit wordt een leuke avond met een dj en gastoptredens van Nick Stricker, Kevin Koeman en Jesse Oudhoff. De entree is gratis en iedereen is van harte welkom. Kom verkleed!

Zondag 27 februari is er vanaf 13.00 uur een Vossenjacht voor de jeugd. Meer informatie hierover staat op de website. Na afloop is er borrel in Het Gouden Hoofd waar iedereen weer van harte welkom is. Maandag en dinsdag bezoekt het decorum diverse scholen.

Meer informatie: www.deblockeniers.nl .