Op het Beursplein is van alles te beleven.
Op het Beursplein is van alles te beleven. ((Foto: aangeleverd))

Groot Koningsdagfeest op Beursplein

BLOKKER - Het Beursplein in Blokker is op Koningsdag - zaterdag 27 april - dé plek waar jong en oud zich de hele dag kan vermaken. Op het plein staat verschillende kinderattracties opgesteld en er is een vrijmarkt. De Koningsdag in Blokker wordt georganiseerd door Oranjevereniging Blokker-Oosterblokker.

Om 9.00 uur begint de fietsversiertocht vanaf het parkeerterrein bij Mobilito (Boekert). Om 10.00 uur opent burgemeester Nieuwenburg het feest officieel. Daarna kunnen de kinderen zich uitleven bij de attracties, zoals de zweefmolen, bungee trampolines, kindertrein, funbikebaan, en draaimolen. Voor één euro zijn polsbandjes verkrijgbaar. Kinderen kunnen dan onbeperkt gebruikmaken van de attracties en er staan gratis glaasjes limonade klaar. Verder is er tot 14.00 uur een spellenparcours met onder andere mega dartbord kleefbalwerpen, clown kop gooien en mega voetbaldoel. Bij dit spellenparcours zijn prijzen te winnen. Tussen 11.00 en 13.30 uur is het mogelijk om een ritje op een pony te maken. Verder kunnen de kinderen vanaf 11.00 uur knutselen en een ritje maken met de paardenkoets (hoek Kolenbergstraat/Westerblokker). Om 15.15 uur eindigen de activiteiten op het Beursplein en vindt de prijsuitreiking van het spellenparcours plaats. In Het Gouden Hoofd aan de Westerblokker begint om 14.00 uur de prijzenmiddag. Het eerste drankje wordt aangeboden door de oranjevereniging. Deelname is gratis. De meeste prijzen worden aangeboden door de ondernemers in Blokker en Oosterblokker. Zonder alle sponsors, subsidies en de huis-aan-huis-collecte kan de oranjevereniging deze activiteiten niet organiseren. Ook zijn vrijwilligers een grote steun.

Meer informatie: www.oranjeverenigingblokker.nl. De vereniging is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Interesse? Neem contact op via 06-18957422.

Meer berichten