Wethouder Bashara (r) opende de fashion tour van modeontwerper Sepehr Maghsoudi (l).
Wethouder Bashara (r) opende de fashion tour van modeontwerper Sepehr Maghsoudi (l). ((Foto: R. van Herwaarden))

Fashionable Hoorn: tien fashion designs op tien hotspots

HOORN - Modeontwerper Sepehr Maghsoudi presenteerde 8 juni op de Roode Steen in Hoorn zijn twintigste couture-collectie AURUM. Zijn designs zijn nu tot september 2019 te zien in een fashion tour verspreid door de stad. Wethouder Bashara van Kunst en Cultuur opende de tour.

Sepehr Maghsoudi zet Hoorn in een gouden gloed met zijn nieuwste door de Gouden Eeuw geïnspireerde collectie AURUM. "Hoorn is het hart van en belichaamt de Gouden Eeuw, dit heb ik verwerkt in de creaties." Wethouder Bashara: "Sepehr is een geweldige ambassadeur voor Hoorn. Hij is trots op zijn stad, dat laat hij steeds weer op zijn geheel eigen en unieke manier zien. En wij zijn in Hoorn supertrots dat we zo'n enorm modetalent in ons midden hebben!"

De fashion route voert langs Expoost, de etalage van Sieben Administratie en Advies, de Boterhal, Theater Het Pakhuis, Grand Café Turf, de oude apotheek, Bryant, Schouwburg Het Park, de Tipstore (VVV) op Oostereiland en 'Sepehrland' op Muntstraat 7. Hier kunnen belangstellenden de ontwerper zelf ontmoeten in zijn atelier.

Download de fashion tour op www.sepehrmaghsoudi.com/aurum .

Meer berichten