MAK Blokweer is op zoek naar iemand die het leuk vindt om samen met kinderen in de dieren- en plantenwereld actief op ontdekking te gaan.
MAK Blokweer is op zoek naar iemand die het leuk vindt om samen met kinderen in de dieren- en plantenwereld actief op ontdekking te gaan. ((Foto: aangeleverd))

MAK Blokweer zoekt Medewerker Scholenprogramma

BLOKKER - MAK Blokweer in Blokker is op zoek naar iemand die graag buiten is en het leuk vindt om samen met kinderen in de dieren- en plantenwereld actief op ontdekking te gaan. Voor de afdeling Educatie wordt namelijk een enthousiaste vrijwilliger gezocht die op dinsdag en/of donderdag basisschoolklassen kan begeleiden. Ook denkt deze vrijwilliger mee over de ontwikkeling van nieuwe activiteiten.

Deze functie is geschikt voor iedereen die graag onderwijs en natuur wil combineren. Bijvoorbeeld als je niet (meer) voor de klas staat, maar wel graag met groepen leerlingen bezig wil zijn. Of juist als je kennis wil maken met of ervaring zoekt in (natuur)onderwijs. Diepgaande kennis is niet vereist, wel de bereidheid om je in te lezen en affiniteit met kinderen, natuur en onderwijs.

MAK Blokweer is een natuur- en milieueducatiecentrum dat zich inzet voor (bewustwording rondom) duurzaamheid, natuur en cultureel erfgoed. Vrijwilligers dragen hier actief aan bij. De medewerker scholenprogramma geniet van een afwisselende functie in het natuuronderwijs, een enthousiast team collega's en een centraal gelegen, prachtige werkplek in het groen.

Geïnteresseerd in deze vacature? Kijk voor meer informatie op www.mak-blokweer.nl of stuur een mailtje met cv en motivatie naar Tineke Boender, medewerker Educatie: nme@mak-blokweer.nl. Zij neemt contact op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Meer berichten