Ruud Bos, Maaike Widdertshoven en Tony Neef.
Ruud Bos, Maaike Widdertshoven en Tony Neef. ((Foto: Mischa Muijlaert))

Weet je nog wel...

HOORN - Na de succesvolle theatertour 'Weet je nog wel' in theaterseizoen 2017/2018 zijn Ruud Bos, Tony Neef en Maaike Widdershoven nu te zien in 'Weet Je Nog Wel deel 2'. Woensdag 28 augustus is deze voorstelling te zien in het Huis Verloren aan de Kerkstraat 10 in Hoorn.

Ruud, Tony en Maaike brengen liedjes uit het Nederlands cultureel erfgoed die nooit vergeten mogen worden. En voordat iedereen denkt: Oubollig? Truttig? Nee, dat is het niet. En dat gaat het ook nooit worden als je de teksten en melodieën gewoon hun werk laat doen. Alle opsmuk laat het trio los in een knus programma waarin Tony, Maaike en Ruud totaal zichzelf zijn. Ze ontroeren, ze laten schateren, ze laten verstillen, ze zetten aan het denken, ze verbazen.

Deze keer met parels van onder andere Frans Halsema, Robert Long, Gerard Cox, Adèle Bloemendaal, Wieteke van Dort, Toon Hermans, Paul de Leeuw en Benny Nijman. Natuurlijk ontbreekt de gelauwerde maestro Ruud Bos zélf ook niet. Dit seizoen zit hij maar liefst zestig jaar in het vak.

Aanvang 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.huisverloren.nl.

Meer berichten