Kindermiddag op ijsbaan Roode Steen

  Nieuws
Op en rond de ijsbaan op de Roode Steen zijn 16 december allerlei leuke activiteiten en optredens. (Foto: Benno Ellerbroek)
Op en rond de ijsbaan op de Roode Steen zijn 16 december allerlei leuke activiteiten en optredens. (Foto: Benno Ellerbroek) (rodi.nl)

HOORN - Herberg Hoorn organiseert én bundelt in december opnieuw verschillende soorten activiteiten in de stad, die samen bijdragen aan een gevoel van verbondenheid, het delen van talent en laten zien wat Hoorn in huis heeft. Zo is er zondag 16 december een kindermiddag op en rond de ijsbaan op de Roode Steen. De kinderen kunnen allerlei activiteiten doen met als grote motor Stichting Kinderopvang Hoorn. In samenwerking met scouting kunnen er marshmallows en broodjes geroosterd worden boven het vuur. De jeugdbrandweer demonstreert. Kinderen kunnen kerstballen versieren voor 150 ouderen, die later verrast worden met een ontbijt en verder zijn er allerlei knutselactiviteiten en leuke optredens. Kom langs vanaf 13.00 uur. De toegang is gratis. Bekijk het hele programma op www.herberghoorn.nl.

Meer berichten