Wie gaat er mee met de Noordwachter?
Wie gaat er mee met de Noordwachter? ((Foto: aangeleverd))

Poppentheater in Het Pakhuis

HOORN - Ervaren hoe leuk het is om gezellig op zondagmiddag met de kinderen naar een voorstelling in Theater Het Pakhuis in Hoorn te gaan? Dat kan nog net, want zondag 3 maart is alweer de laatste voorstelling uit de succesvolle kinderserie van dit seizoen: De Noordwachter, van poppentheater Fatsnerran. Aanvang 15.00 uur.

De afgelopen weken zagen de enthousiaste medewerkers bij Theater Het Pakhuis op de zondagmiddag steeds een goed gevulde zaal met blije gezichten - zowel bij de kinderen als hun ouders/begeleiders. Het blijft immers mooi om te zien hoe een kind helemaal kan opgaan in een voorstelling. Theater prikkelt hun fantasie en verbeeldingskracht en dat is belangrijk, vindt Theater Het Pakhuis. Vandaar dat dit jaar voor de tiende keer een serie van acht mooie kindervoorstellingen op het programma stond.

Bezoekers die de voorstelling 'Ollie Trollie en mannetje Lampenkap' leuk vonden, zullen ongetwijfeld ook gaan genieten van 'De Noordwachter' van poppentheater Fatsnerran. Beide gezelschappen zitten namelijk bij het zelfde impresariaat. De Noordwachter is kennelijk weer wat vergeten, want ineens schijnt de maan overdag. Dat krijg je als je met je hoofd in de wolken leeft… In deze laatste voorstelling uit de kinderserie gaat de Noordwachter op pad om dat terug te draaien. Wie gaat er mee?

Entree is zes euro voor kinderen en zeven euro voor volwassenen. Het theater is te vinden aan Onder de Boompjes 21 in hoorn. De kindervoorstellingen gemist? Jammer, maar gelukkig zijn daar nog de filmpjes van kindervlogster Nikki! ze zijn te vinden op de Facebookpagina van Theater Het Pakhuis: www.facebook.com/HetPakhuisHoorn.

Meer berichten