Merlijn Kerkhof.
Merlijn Kerkhof. ((Foto: aangeleverd))

Muzikale lezing door Merlijn Kerkhof

HOORN - Merlijn Kerkhof bezoekt zaterdag 23 maart Boekhandel Stumpel op het Grote Noord in Hoorn. Dat doet hij samen met zijn vader Wim Kerkhof, het gezicht van The Amazing Stroopwafels en fenomenaal liedjesschrijver en wereldreiziger. Vanaf 16.00 uur dragen zij voor uit het boek en brengen zij prachtige liedjes ten gehore.

'Oude Maasweg kwart voor drie' is het verhaal van een band die niet in een hokje te stoppen is, een doldwaze roadtrip door vier decennia Nederlandse popgeschiedenis, maar bovenal het verhaal waarin de man tegen wie Merlijn zo opkijkt gaandeweg steeds menselijker wordt. Een even ontroerend als hilarisch boek over een vader en een zoon.

Merlijn Kerkhof (1986) is schrijver en muziekjournalist voor de Volkskrant. In 2016 verscheen 'Alles begint bij Bach', een lovend ontvangen inleiding tot de klassieke muziek. Donderdag 14 maart verscheen 'Oude Maasweg kwart voor drie' bij uitgeverij Thomas Rap.

Zaterdag 23 maart, de eerste dag van de Boekenweek, is iedereen om 16.00 uur van harte welkom bij Boekhandel Stumpel op het Grote Noord in Hoorn.

Meer berichten