(Foto: aangeleverd)

Zanggroep Puur! gaat 'Back to the sixties!'

SPANBROEK / HOORN - Wie aan de jaren zestig denkt, denkt al snel aan provo's, hippies, de moord op Kennedy, The Beatles en de protestliedjes van Bob Dylan. Het was het begin van een nieuw tijdperk, een roerige tijd waarin veel veranderde, ook in de muziek. Puur! ontdekte zoveel muzikale juweeltjes dat zij een compleet nieuw liedjesprogramma uit deze tijd samenstelde. Back to the sixties!

Het wordt een ware 'trip down memory lane'. Met liedjes uit de popmuziek, kleinkunst, cabaret en musical. Er komt echt van alles voorbij. Van Elvis Presley tot Toon Hermans en van Simon & Garfunkel tot Shaffy & List. En natuurlijk ook The Beatles. Duik samen met Puur! terug in de tijd en swing mee met de muziek van toen.

Zanggroep Puur! bestaat uit: Loes de Wit, Tonnie Meester, Miranda de Jong, Jaap van Saarloos, Frank Stratmann en André Vloeijberghs. Puur! zingt zelf gekozen repertoire. Samen, maar ook solo of in een duet. De zangers worden begeleid door pianist en arrangeur Sjoerd Brouwer en Jeen Rabs op gitaar.

Concertdata: zondag 24 maart in 't Kerkhuys in Spanbroek, aanvang 14.30 uur en zaterdag 30 maart in Theater Het Pakhuis in Hoorn, aanvang 20.30 uur. Kijk voor meer informatie en reserveren op de site van de theaters of op www.puur-online.nl.

Meer berichten