Zit er iemand bij die je aandacht trekt? Laat het ons weten via redactie.wfr@rodi.nl.
Zit er iemand bij die je aandacht trekt? Laat het ons weten via redactie.wfr@rodi.nl. ((Foto's: aangeleverd))

Een nieuwe, West-Friese liefde?

REGIO - In de krant van 10 februari deden vrijgezellen een oproep aan andere vrijgezellen in West-Friesland: wie trekt de stoute schoenen aan en gaat op zoek naar een nieuwe, West-Friese liefde? Deze week neemt een aantal vrijgezellen nogmaals de sprong in het diepe. Zit er iemand bij die de aandacht trekt? Laat het weten via redactie.wfr@rodi.nl. Noteer het juiste fotonummer en de naam van de vrijgezel. Wij zorgen ervoor dat de mailtjes bij de juiste vrijgezel terechtkomen.

1. Aris is een gescheiden kerel van 42 en woont in Zwaag. "Mijn dochter van elf woont doordeweeks bij mij en naast een fulltime job (in ploegendienst) draag ik dus de zorg dat zij op tijd op school is, bij vriendinnen kan spelen en/of dat er gesport wordt. In mijn vrije tijd bezoek ik de sportschool, struin over de zaterdagmarkt of ga op visite bij familie of vrienden. Af en toe een bezoekje aan de sauna/bioscoop of een feestje ga ik ook niet uit de weg. Tevens maak ik tijd vrij voor het geven van sport- of ontspanningsmassages en probeer ik verantwoord te koken. Ik ben op zoek naar een dame tussen de 32 en 40 jaar, een tikkie sportief en een beetje verzorgd. Het zou mooi zijn als ze haar leven aardig op orde heeft in de trend van een baan, hobby, vriendenkring. Zelf ben ik enthousiast, nieuwsgierig en altijd wel in voor iets anders."

2. Mary (57) uit Oosterblokker werkt in de zorg. "Mijn hobby's zijn koken, fitness en tuinieren. Ik ga graag op vakantie en soms een weekendje weg. Af en toe lekker uiteten en ook het bos, strand en de zee vind ik heerlijk. Op z'n tijd houd ik van een borreltje. Ik zoek een leuke, lieve, verzorgende man die er ook van houdt om dingen te ondernemen en graag op vakantie of een weekendje weg gaat."

3. Bart (28) woont in Bovenkarspel, houdt van muziek luisteren en zit op drumles. "Verder houd ik van wandelen, doe ik aan houtbewerking en ga ik graag zwemmen. Ik ben op zoek naar een rustige, lieve vrouw van rond mijn leeftijd. Leuk als je eigen hobby's hebt en dat we hobby's kunnen delen. Ben je verder benieuwd naar mij, dan hoor ik graag van je!

4. Wilma is 46 jaar en woont in Hoorn. "Ik ben niet echt een stilzitter, ga erg graag op pad, bijvoorbeeld naar musea. Ook houd ik van geocoachen (schatzoeken met gps), wandelen, naar de film of de sauna gaan, noem maar op. Maar een avondje genieten voor de tv kan natuurlijk ook. Ik heb een leuk en gezellig leven, maar mis nog net even dat toefje op de taart. Denk jij dat je een leuke aanvulling zal zijn in mijn leven en dat we samen leuke dingen kunnen ondernemen? Ik ben reuze benieuwd naar je reactie!"

5. Johan is midden zeventig, woont in Grootebroek en is op zoek naar een West-Friese dame van eind zestig/begin zeventig jaar. Johan is 1.85 meter lang en is een echt buitenmens. Hij houdt van wandelen, fietsen, samen een terrasje pakken en is bovendien erg sportief. "Mijn verdere hobby's zijn tuinieren en genieten van het buitenleven. Ik zoek een vitale vrouw die ook van het buitenleven houdt en het liefst net als ik groene vingers heeft."

Meer berichten