(Foto: aangeleverd)

Tuinfair Midwoud 'Goes Eastern'

MIDWOUD - Tijdens het Pinksterweekend op 8,9 en 10 juni wordt Midwoud ondergedompeld in mysterieuze kleuren en geuren. Het verre oosten met meer dan een miljard inwoners, zijn verscheidene culturen en eeuwenoude rijkdommen zijn sprookjesachtig mooi en overweldigend.

De indrukwekkende schoonheid van de natuur en de drukte van de steden zijn grote contrasten voor ons in deze westerse samenleving. Eeuwenoude tradities worden door religie in stand gehouden en de traditionele feesten met de bontgekleurde menigte spreken voor veel mensen tot hun verbeelding. Met dit oosterse thema zorgt Tuinfair Midwoud voor een onvergetelijke ervaring voor de bezoeker.

Tijdens dit inmiddels beroemde driedaagse evenement kunnen duizenden bezoekers hun hart ophalen aan kunst en cultuur, maar bovenal genieten van de enthousiaste standhouders die hun hoogwaardige producten vol trots presenteren. De editie van 2019 wordt een Tuinfair vol Aziatische schoonheid. Originaliteit en exclusiviteit; dát is waar de organisatie voor staat en met het thema 'Tuinfair Midwoud Goes Eastern' doet de organisatie haar uiterste best om er samen met de honderden standhouders weer een fantastisch evenement van te maken. Niet voor niets is Tuinfair Midwoud al jaren de best bezochte tuinfair in Nederland. De sympathieke organisatie blijft inventief en weet elk jaar weer nieuwe bezoekers en standhouders te enthousiasmeren.

Tuinfair Midwoud is een waar paradijs voor iedereen die van het buitenleven houdt, maar er is veel meer dan dat. Het programma is gevuld met muziek, workshops, theater, diverse stands met smakelijke delicatessen, kramen gevuld met streekproducten, professionele horeca, (kinder)kleding, sieraden, planten en bloemen, vintage & design, en kramen vol brocante snuisterijen en de leukste geschenkartikelen. Ook dit jaar wordt de bezoeker verrast door een uitermate swingend muziekprogramma en sponsort de organisatie van Tuinfair Midwoud zoals ieder jaar meerdere goede doelen. Vanzelfsprekend zijn er voor de kinderen meer dan genoeg leuke activiteiten. Kortom: een uitje om met het hele gezin van te genieten.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Entree is vijf euro per persoon, kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang.

Meer berichten