De heerlijke carpaccio en huisgerookte zalm zijn ook verkrijgbaar als meeneem-gerecht,
De heerlijke carpaccio en huisgerookte zalm zijn ook verkrijgbaar als meeneem-gerecht, ((Foto: Benno Ellerbroek))

Dineren, lunchen én loungen bij De Bourgondiër

HOORN - Lekker eten op een van de mooiste plekjes van Hoorn? Dat kan bij Restaurant-Lounge De Bourgondiër aan de Appelhaven in Hoorn. Alle facetten van bourgondisch genieten komen hier aan bod. De dinerkaart biedt voor ieder wat wils en ook voor een heerlijke lunch is dit 'the place to be'. En wat te denken van ontspannen loungen op de unieke terrasboot van De Bourgondiër, compleet met lekkere hapjes? In ieder geval: De Bourgondiër heeft een uitgebreide lunch-, lounge- en dinerkaart.

De Bourgondiër heeft als een van de weinige restaurants in Hoorn een speciale lounge-kaart. "Gasten maken een keuze uit warme en koude gerechtjes en ondertussen wordt er natuurlijk lekker geborreld. Op onze terrasboot, waar de zon de hele dag schijnt, is het dan goed toeven! Geniet bijvoorbeeld van heerlijke cocktails en diverse soorten gin-tonic." Leuk om te weten: al jaren heeft De Bourgondiër volgens de Misset Horeca Terras Top 100 het beste terras van West-Friesland.

Zilte zondagen

Heerlijk genieten van wat de zee te bieden heeft; dat kan op de 'zilte zondagen' van De Bourgondiër. "Dat betekent live cooking op de terrasboot met oesters voor 1,50 euro per stuk", legt eigenaar Lukas Broekmeulen uit. Samen met zijn vrouw Rhea staat hij aan het roer van De Bourgondiër. "Ook kreeft en andere schaal- en schelpdieren zijn verkrijgbaar. Kortom: al het lekkers dat de zee te bieden heeft." De data van de 'zilte zondagen' worden te zijner tijd via Facebook bekendgemaakt.

Ten slotte kan De Bourgondiër voor feesten en partijen de catering verzorgen, geschikt voor groepen tot vijftig personen. Ook thuis genieten van De Bourgondiër? De heerlijke carpaccio en huisgerookte zalm zijn ook verkrijgbaar als meeneem-gerecht!

Restaurant-Lounge de Bourgondiër is elke dag vanaf 10.00 uur geopend, ook op Hemelvaartsdag en tijdens Pinksteren. Het adres is Appelhaven 26 in Hoorn. Telefoon: 0229-271010.

Meer informatie

www.debourgondier-hoorn.nl.

Meer berichten