Wie gek is van de 2CV, kan eens een bezoekje brengen aan het Eenden Museum in Andijk.
Wie gek is van de 2CV, kan eens een bezoekje brengen aan het Eenden Museum in Andijk. ((Foto: Eenden Museum))

Nostalgie in Eenden Museum

ANDIJK - Altijd al een gigantische verzameling van zeer unieke en zeldzame eenden willen zien? Dit is nú mogelijk in het Eenden Museum van Edwin Groen. In dit museum genieten liefhebbers van alle bijzondere auto's die Edwin Groen door de jaren heen verzamelde.

Edwin Groen zijn grote passie en hobby is het verzamelen van de zogenoemde 'Eenden' ook wel 2CV genoemd. Met zijn zeer grote verzameling heeft Edwin het 'auto' museum tot stand gebracht in het pittoreske dorp Andijk. In dit museum kijkt u uw ogen uit en waant u zich terug in de tijd met al het moois van Citroën en met nog véél meer verrassingen.

Een waar eendenparadijs

Dit museum is echt een Eendenparadijs. Ze zijn er in alle soorten, maten en staten te bewonderen. Er staan zelfs nog een aantal zeer zeldzame nieuwe Eendjes, zonder enige kilometer op de teller. Bezoekers zien exemplaren uit de Franse productie, maar ook uit de Belgische en Spaanse. In het museum staan meer dan driehonderd verschillende auto's opgesteld.

Ook zijn er talloze replica's en straten van oude winkeltjes, waardoor er nóg meer te beleven valt! Er is dus genoeg interessants te zien voor jong en oud. Een uitgelezen mogelijkheid om met een groep vrienden, een bedrijf of een andere samenstelling een keer langs te komen!

Het Eenden Museum is te vinden aan Gedeputeerde Laanweg 43 in Andijk.

Meer berichten