Ruik, voel, proef, kijk, luister en beleef de Blokweermarkt.
Ruik, voel, proef, kijk, luister en beleef de Blokweermarkt. ((Foto: aangeleverd))

Beleef de streek op de Blokweermarkt

BLOKKER - Ruik, voel, proef, kijk, luister en beleef de Blokweermarkt op zondag 30 juni. De markt met biologische en duurzame producten van lokale ondernemers vindt dit jaar voor de elfde keer plaats. Zoals elk jaar staat de markt op het terrein van MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2 in Blokker, omringd door groene natuur. Kom langs en ontdek wat de streek te bieden heeft.

Met een gevarieerd aanbod van zowel food- als non-food-producten is de Blokweermarkt van alle markten thuis. Zo vinden bezoekers hier bijvoorbeeld groente, fruit, brood, kaas, olijfolie, pindakaas, koffie, gebak en biologisch-dynamische (natuur)voeding. Bij mooi weer is er schapenijs verkrijgbaar. Wat betreft non-food biedt de markt onder meer vaste planten, verzorgingsproducten, edelstenen en sieraden. Op de website van MAK Blokweer staat een volledig overzicht van alle kraamhouders.

Voor wie de dag extra ontspannen wil beginnen, is er om 9.00 uur een yogales op de bovenverdieping van bezoekerscentrum De Molshoop. Ook voor kinderen is de Blokweermarkt een leuk uitje. Zij kunnen kennismaken met de boerderijdieren, rondstruinen in de tuinen of ravotten in de natuurspeeltuin. Om 14.00 uur kunnen kinderen tussen de zes en twaalf jaar meedoen aan een speciale doe-middag in het teken van Internationale Modderdag.

De Blokweermarkt is van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis; voor activiteiten wordt een bijdrage gevraagd. Meer informatie: www.mak-blokweer.nl .

Meer berichten