Relatiebemiddelingsbureau 40PlusRelatie is nu uitgebreid met 60PlusRelatie.
Relatiebemiddelingsbureau 40PlusRelatie is nu uitgebreid met 60PlusRelatie. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Nieuw: 60PlusRelatie

  Bedrijf in Beeld

REGIO - Yvonne van Dinten volgde in 1999 haar hart en maakte haar werk van relatiebemiddeling. Haar bureau 40PlusRelatie werd uiteindelijk de grootste van Nederland en nu neemt haar zoon Ivo Holierhoek het stokje over. Dat doet hij samen met Jos van Prooijen.

Ivo werkte al jaren op de achtergrond mee en Jos vertegenwoordigt 40PlusRelatie al heel lang in zuidwest-Nederland. Dat doet ze vanuit haar standplaats in Melissant, een dorpje op Goeree-Overflakkee en daar komt de dagelijkse leiding nu bij. Jos en Ivo kennen het bureau door en door en samen zorgen ze ervoor dat passie een kernwaarde blijft. Yvonne blijft als adviseur aan het bedrijf verbonden. Er zijn tien vestigingen in het hele land.

Uitbreiding met 60PlusRelatie

Zij besloten tot uitbreiding met 60PlusRelatie, omdat de markt verandert en zestigplussers steeds actiever worden. Het is een groep die extra aandacht verdient, zo stellen de kersverse ondernemers. Meer nog dan veertigers, willen zestigplussers een persoonlijke benadering. 60PlusRelatie maakt dat waar met een vaste consulent. Die begeleidt zijn of haar klant van het eerste telefoontje tot aan het feestje dat het gelukt is! Net als 40PlusRelatie werkt 60PlusRelatie zorgvuldig en bouwt het een vertrouwensband op. Dat is de basis van twintig jaar succes. Jos en Ivo: "60PlusRelatie swipet niet op mobieltjes zoals de kinderen doen. 60PlusRelatie doet het in één keer goed, want een tweede kans komt geen derde keer." Meer informatie: www.60plusrelatie.nl.

Meer berichten