(Foto: Rodi Media)
Bedrijf in Beeld

Elektrische scooter opstapdagen bij Moped

  Bedrijf in Beeld

ZWAAG - Wie overweegt om een elektrische scooter aan te schaffen, maar tóch nog twijfels heeft, kan tijdens de 'elektrische scooter opstapdagen' - van 19 maart tot en met 6 april - terecht bij Moped Brommershop in Zwaag. "Kom gewoon langs en maak geheel vrijblijvend een proefrit op een van onze modellen", zegt Lodewijk Vermeer jr.

Een elektrische scooter biedt volgens Lodewijk veel interessante voordelen. "Ze maken geen geluid, stinken niet, hebben lage onderhoudskosten en zijn uiteraard beter voor het milieu dan een benzinescooter. Daarbij heb je nooit last van startproblemen; de motor is altijd klaar voor gebruik. De elektrische scooter wint niet voor niets aan populariteit", benadrukt Lodewijk. "Een elektromotor bevat veel minder bewegende onderdelen dan een verbrandingsmotor, waardoor hij vele malen betrouwbaarder is. Het enige onderhoud bestaat uit de remmen, banden en accu. Elektriciteit is goedkoper dan benzine en bovendien kan je de accu gewoon vanuit huis opladen. Je hoeft de deur niet meer uit om te gaan tanken." De innovatieve scooters kunnen - afhankelijk van het model - 35 tot 100 kilometer rijden op een acculading. Ruim genoeg dus voor dagelijks gebruik in en rond de stad. Door het lage gewicht van de accu's zijn ze bovendien gemakkelijk mee te nemen.

Kortom; een elektrische scooter kent dus veel voordelen ten opzichte van een benzinescooter. Door hun futuristische design zien ze er ook nog eens bijzonder uit. Bij Moped kunnen klanten de modellen van Niu en AGM bewonderen én uitproberen. Ze zijn verkrijgbaar vanaf 1999 euro. Van beide merken is Moped hoofddealer voor de regio. De Niu is volgens Lodewijk de Tesla onder de bromfietsen!

Nieuwsgierig? Kom tijdens de opstapdagen langs aan De Oude Veiling 51 in Zwaag. Meer informatie: www.moped.nl.

Meer berichten