Een aluminium schuifpui in antraciet zorgt voor een industriële uitstraling, optimale isolatie en maximale lichtinval.
Een aluminium schuifpui in antraciet zorgt voor een industriële uitstraling, optimale isolatie en maximale lichtinval. ((Foto: aangeleverd))

Schipper Kozijnen viert vijftigjarig bestaan

  Bedrijf in Beeld

OPMEER - Een bijzonder jaar voor Schipper Kozijnen: een vijftigjarig bestaan en een geheel vernieuwde huisstijl. Het feestjaar wordt vijftig dagen lang gevierd met een jubileumaanbieding. Klanten ontvangen 19,69% korting op nieuwe kozijnen. Wegens succes is de jubileumactie met vijftig dagen verlengd.

Elk kozijn, elke dakkapel, schuifpui en deur die de fabriek van Schipper verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. Maar vooral: met liefde gemaakt. Het familiebedrijf beseft dat het renoveren van een woning een ingrijpende gebeurtenis is. Daarom zien medewerkers het als hun taak om dit traject zorgeloos te laten verlopen.

Kijk en ontdek

Met de lente in aantocht zijn de showrooms verbouwd en staan de deuren open voor publiek. Ontdek de nieuwe tuindeuren en ervaar het gevoel van ruimte, licht in huis en uitzicht op de tuin. Ga voor een hout- of staallook. Mat, glanzend of metallic? De aluminium schuifpuien zijn ultraslank en hebben in antraciet of zwart de perfecte industriële uitstraling. Bovendien zorgen ze voor een optimale isolatie, maximale lichtinval en schuiven met minimale inspanning soepel open. De nieuwe collectie voordeuren geeft ieder huis een klassieke, robuuste, moderne of jaren '30-uitstraling. De deuren zijn compleet afgewerkt met matte chrome scharnieren, onderkorpels die niet van hardsteen te onderscheiden zijn en daarnaast voorzien van versteviging in de hoeken zodat ze tegen een stootje kunnen. In de showrooms is het mogelijk om kunststof en aluminium kozijnen, buitendeuren, schuifpuien en dakkapellen op ware grootte te bekijken.

Familiebedrijf

Schipper Kozijnen begon in 1969 als klein familiebedrijf en is nu een landelijke organisatie met ruim 220 medewerkers en zeven showrooms in Opmeer, Amstelveen, Gouda, Zwolle, Groningen, Leeuwarden en Katwijk. Schipper biedt een totaalpakket rond kunststof en aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, vliesgevels, entree- en winkelpuien. De producten worden gemaakt in de eigen fabriek in Opmeer en het bedrijf beschikt over een eigen montageafdeling en onderhoud en reparatiedienst. Voor de productie van schuifpuien en dakkapellen werkt Schipper al meer dan tien jaar samen met De Verbinding BV. In deze fabriek maken dove en slechthorende werknemers producten van hoge kwaliteit.

Meer berichten