Bij de Enkhuizer Bedstede is de gehele Pullman Silverline- en Goldline-collectie te vinden.
Bij de Enkhuizer Bedstede is de gehele Pullman Silverline- en Goldline-collectie te vinden. ((Foto: aangeleverd))

Pullman bij de Enkhuizer Bedstede

  Bedrijf in Beeld

GROOTEBROEK - George Mortimer Pullman voorziet in 1858 luxe slaapcoupés van een uniek veersysteem met een ongekend comfort. Dé nieuwe standaard voor duurzaam comfort in treinen en luxehotels. In 1937 werd deze kennis overgedragen op de Nederlandse vakmensen van Pullman. Al sinds 1937 is het doel van Pullman om mensen een heerlijke nachtrust te bezorgen. En met succes: de Pullman-matrassen behoren al jaren tot de best beoordeelde pocketveermatrassen van Nederland. Dit wordt bereikt door intensieve slaapresearch en een zorgvuldige materiaalkeuze, die uitgebreid getest wordt in het Pullman Sleeplab in Zwitserland.

Niet voor niets behoort het Silverline Premier van Pullman al jaren tot één van de best geteste pocketveermatrassen volgens de Consumentenbond. Maar de Silverline-collectie is zóveel meer dan alleen dat matras. Vandaar dat Pullman heeft besloten om deze collectie uit te breiden.

De huidige Silverline-matrassen Premier, Excellence en Luxury blijven ongewijzigd goed. De uitbreiding bestaat uit de Silverline Allure, Master en Royal. De Silverline-matrassen hebben een speciaal door Pullman ontwikkelde Honingraat pocket- of InSide-pocketvering uitgevoerd met een unieke schoudercomfortzone voor een minimale druk op de schouders.

De handgemaakte Goldline-matrassen zijn nog eens extra uitgevoerd in de damast voor een koelere lig. Zeker het proberen waard! Net als de Original-serie die van kant tot kant geveerd is om beter te kunnen ademen. De silverline boxsprings van Pullman zijn van kant tot kant geveerd om de overgang tussen de boxsprings onderling zo klein mogelijk te maken en om het transpiratievocht zo makkelijk mogelijk te laten afvoeren.

Voor het individuele comfort kunnen klanten kiezen uit drie verschillende afdeklagen. Kies voor comfortschuim voor een uitstekende ventilatie, latex voor comfortabel warme nachten of natuurlatex voor een extra zachte touch en een nog betere conformiteit.

De dichtstbijzijnde Pullman-dealer is de Enkhuizer Bedstede, Nijverheidsweg 13 in Grootebroek. Al meer dan 35 jaar de specialist op het gebied van slapen in West-Friesland. Hier is de gehele Pullman Silverline- en Goldline-collectie te vinden. Meer informatie: www.enkhuizerbedstede.nl.

Meer berichten