Iedereen mag aan boord komen om Sinterklaas in zijn werkruimte te ontmoeten.
Iedereen mag aan boord komen om Sinterklaas in zijn werkruimte te ontmoeten. ((Foto: aangeleverd))

Reis met de Museumstoomtram mee naar Sinterklaas op zijn Pakjesboot

  Bedrijf in Beeld

HOORN - Reis mee naar Sinterklaas op zijn Pakjesboot met de stoomtram en beleef een onvergetelijk Sinterklaasfeest! Iedereen kan nu op een heel bijzondere manier een bezoek brengen aan Sinterklaas. Stap in een oude stoomtram en reis mee met een echte stoomlocomotief.

De stoker gooit wat extra kolen op het vuur. De stoom uit de locomotief maakt de rijtuigen lekker warm, zodat de reizigers comfortabel een spannende tijdreis van Hoorn naar Medemblik maken.

Geniet onderweg van warme chocolademelk met koek. Pieten brengen de reizigers naar de steiger bij station Medemblik, waar de grote Pakjesboot van Sinterklaas aanlegt. Iedereen mag aan boord komen om Sinterklaas in zijn werkruimte te ontmoeten. Natuurlijk wordt er een stukje gevaren en heeft de Sint voor alle kinderen een cadeautje! Natuurlijk worden ook Sinterklaasliedjes gezongen. Na het bezoek keert de stoomtram terug naar Hoorn. Het programma duurt ongeveer 3,5 uur.

De Stoomtram naar de Pakjesboot vertrekt iedere zaterdag, zondag en woensdagmiddag van 17 november tot en met 4 december uit Hoorn. Vertrektijden: woensdag 13.30 uur; zaterdag en zondag 10.00 uur en 14.15 uur.

Meer informatie en reserveringen: www.stoomtram.nl/winter of 0229-255255.

Meer berichten