De werkplaats van Stokman in Hoorn.
De werkplaats van Stokman in Hoorn. (Foto: Stokman)

Word automonteur bij Stokman

  Bedrijf in Beeld

ALKMAAR/DEN HELDER/HOORN - Stokman is al bijna 60 jaar hét betrouwbare en dynamische dealerbedrijf in Noord-Holland met vestigingen in Alkmaar, Den Helder en Hoorn. De monteurs van Stokman zorgen er dagelijks voor dat de klanten weer veilig de weg op kunnen. Om de klanten goed en snel te kunnen bedienen zijn ze in elke vestiging op zoek naar nieuwe collega automonteurs. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit je kans.

Als automonteur bij Stokman ben je niet 'maar een beetje aan het sleutelen' aan auto's: je weet als geen ander om complexe technische gebreken aan auto's te signaleren en op te lossen. Omdat de monteurs van de drie werkplaatsen onderling nauw contact hebben en inzichten delen, kan deze dealer van o.a. Renault en Dacia veel sneller en beter de klant bedienen.

STORE-concept

In de autobranche heb jij de banen voor het uitkiezen, want er zijn vacatures zat! Toch is niet elke werkplaats hetzelfde. Deze vacatures voor automonteur bij Stokman gaat het kiezen voor jouw nieuwe werkplek makkelijk maken; hier werk je namelijk met de meest geavanceerde apparatuur op schone en ruime werkplekken - en de showrooms in Alkmaar en Den Helder zijn al ingericht volgens het nieuwste STORE-concept.

Stokman is ook dealer van Renault ZE, het volledig elektrische gamma van Renault. En komend jaar worden hybride-technieken leverbaar. Dit biedt de monteurs bij Stokman volop nieuwe uitdagingen.

Uitstekend naar hun zin

Vind jij daarnaast een collegiale werksfeer ook belangrijk? Op de drie vestigingen hebben de mensen het uitstekend naar hun zin en zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Iedereen kent elkaar en is goed gemotiveerd. Er is weinig verloop van personeel, een goed teken dus! Er worden vanuit de personeelsvereniging ook regelmatig leuke teamuitjes gehouden; bijvoorbeeld een gezellige barbecue of nieuwjaarsborrel.

Je krijgt doorgroeimogelijkheden en passende opleidingen. Anders dan bij veel bedrijven zijn jouw nieuwe collega's geen nummertjes. Jij krijgt straks dus ook de ruimte je persoonlijk te ontwikkelen. Het is belangrijk om het goed te hebben met het team en de klanten, hierdoor kunnen duurzame contacten worden onderhouden en dat maakt het werken nog plezieriger.

Jouw profiel

Jouw profiel: je hebt ervaring in de autobranche en bent bij voorkeur APK-keurmeester. Je bent in het bezit van een rijbewijs en beheerst de Nederlandse taal goed. Stokman biedt vanzelfsprekend een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Denk jij je straks thuis te kunnen voelen bij Stokman? Stuur dan je CV met motivatie aan de heer Robert van Engelen. Hij maakt graag kennis met jou en is bereikbaar via tel.: 072-5612424 of per email: rve@stokman.nl .

Voor meer informatie kijk op: www.stokman.nl.

Yvette van der Does
Redacteur Rodi Media
Meer berichten