Het team van E-bike Stores.
Het team van E-bike Stores. ((Foto: aangeleverd))

E-bikes voor een gezonde levensstijl

  Bedrijf in Beeld

REGIO - De fiets wordt niet alleen steeds vaker gezien als statussymbool. Nee: fietsen staat ook voor een bewuste, gezonde levensstijl. En dat geldt niet alleen voor ouderen die kiezen voor een e-bike. E-bikes zijn tegenwoordig onder vrijwel alle doelgroepen populair.

Dat blijkt niet alleen uit het straatbeeld – je komt e-bikes steeds vaker tegen – maar ook uit de statistiek. Zo fietst intussen meer dan 30% van de Nederlanders op een e-bike. De regio verkennen, woon-werkverkeer op de fiets. Dagjes plannen om het hoofd leeg te trappen. De e-bike biedt het allemaal. Geen wonder dat het de meest verkochte fiets is geworden. U kunt uw keuze maken bij de E-bike Store in Hoorn of in Alkmaar. Een bezoek aan de moderne fraai gestylde winkels levert u een goed advies op over de laatste ontwikkelingen.

Fiscaal gunstig

Werkgevers worden er ook vrolijk van. Door fiscaal gunstige regels wordt het fietsen van en naar werk gestimuleerd. Goed voor de vitaliteit en uitstekend voor het milieu. Geen file- en parkeerstress meer. Verzorgenden, koeriers, klusseniers en andere ambulante mensen kiezen voor deze moderne transportmiddelen. Het E-bike Store team is een enthousiast vakkundig team dat goed inspeelt op de trends.

Passende service

Ze leveren u een uitstekende fiets en daarbij passende service. Het service team gaat acht keer per jaar op training om zo altijd op de hoogte te blijven van de laatste technische ontwikkelingen. Geheel ontzorgt stapt u op met de wetenschap van jarenlang plezier.

Zie: www.ebikestore.nl

Meer berichten