Printbeton bij Woodstock Vloeren

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

OBDAM - Een printbetonvloer is een soort betonvloer waar een stempelafdruk in kan worden gemaakt. Dat kan een terras zijn maar ook een oprit of een binnenvloer van beton. Een printbetonvloer of printbeton is onderhoudsvriendelijk, onkruidvrij en voorkomt spoorvorming van uw oprit en dat scheelt u ergernis. Wilt u snel een prijs voor printbeton? Een printbetonvloer wordt veel gebruikt voor bijvoorbeeld terrassen, tuinpaden of voetpaden waarvan de onderlaag zacht is. De printbetonvloer is een bijzondere betonvloer dit de uitstraling geeft van natuursteen of hout. Ook gaat de vloer veel langer mee en bovendien is de printbetonvloer gemakkelijker te maken. Het wordt ook wel sierbeton genoemd. Buiten en binnen te gebruiken bij de aanleg van terras, opritten, patio’s, tuinpaden en zwembaden. Maar de printbeton kan ook binnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld een keukenvloer. Het grootste voordeel van een printbetonvloer is dat het buiten erg makkelijk in het onderhoud is.

Partnerbijdrage dossier

Printbeton verhogen bij verzakking 

Verzakte (print)vloeren zijn een steeds vaker voorkomend probleem. Met schuimbeton is het mogelijk de vloer op te tillen, het zogenaamde liften, met behoud van de bestaande vloer.

Bij de vloer omhoog liften wordt de ruimte onder de oude printbetonvloer gevuld met schuimbeton. In de vloer worden gaten van circa vijf centimeter geboord. Hierop wordt vervolgens een injectiesysteem met kogelkraan aangebracht, waardoor het schuimbeton onder de vloer kan worden aangebracht. Hierdoor wordt de vloer in z'n totaliteit gelift.

De samenstelling van het schuimbeton wordt bepaald naar aanleiding van het gewenste draagvermogen. In de regel voldoet een massa van 700 kg/m3.

Bent u van plan om uw oude verzakte oprit of terras te vernieuwen? Dan is printbeton nu juist wel iets voor u. Met dit straatwerk maken West-Friesland Vloerenservice en Deco Crete – waar Woodstock mee samenwerkt - prachtige opritten en terrassen. Printbeton heeft als grote voordelen dat het langer meegaat dan een natuurproduct. Nu krijgen onkruid en verzakkingen geen kans meer. Er is een enorme variatie aan tegelmaten verkrijgbaar.

De voordelen van printbeton

Dit product heeft dus heel veel voordelen ten opzichte van natuursteen. Ten eerste: verzakkingen. Verzakt straatwerk in een oprit of terras zijn mensen vaak een doorn in het oog. Maar met printbeton hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Doordat het materiaal uit één stuk bestaat kan het nooit op bepaalde plekken gaan verzakken, zoals dat bij natuursteen wel het geval is. Nog een doorn in het oog: onkruid! Elke keer maar weer op uw knieën om onkruid te verwijderen is geen pretje. Maar ook onkruid heeft bij een terras of oprit van beton geen kans, doordat dit product naadloos is. Ten slotte gaat het ook nog eens een stuk langer mee. Het blijft langer mooi, en het onderhoud is gemakkelijker.

Meer informatie: https://www.woodstock-vloeren.nl/printbeton/

https://schuimbetonvloer.nl/kruipruimte-opvullen/ 

https://schuimbetonvloer.nl/schuimbeton-betonvloer-kosten

https://woodstock-vloeren.nl/schuimbeton/ 

https://www.zandcementgietvloer.nl/

https://woodstock-vloeren.nl/sneldrogende-cementdekvloer/

https://woodstock-vloeren.nl/personeel-gezocht/

Afbeelding