onzekeukenspuiten.nl: de 'oude' keuken weer als nieuw

Partnerbijdrage
Wim ten Oever:
Wim ten Oever: "Wij halen de oude folie eraf en spuiten de keukenfrontjes in onze eigen professionele spuiterij." (Foto: aangeleverd)

REGIO - "Vaak zijn mensen nog heel tevreden met hun keuken en de opstelling ervan, maar is 'ie wel toe aan een opfrisbeurt. Wij spuiten de keukenkastjes met hoogwaardige harde lakverf in elke gewenste kleur, waarna de keuken er weer als nieuw uitziet", vertelt Wim ten Oever van onzekeukenspuiten.nl. "Een voordelige en bovendien duurzame oplossing."

Partnerbijdrage dossier

"Bij foliekeukens laat bijvoorbeeld de folie na een jaar of tien los", legt Wim uit. "Wij komen bij de klant thuis, nemen de keukenfrontjes mee, halen de oude folie eraf en spuiten de kastjes in onze eigen professionele spuiterij. De vaste delen die we niet mee kunnen nemen, zoals zijwanden en plinten, kunnen we ter plekke schilderen. Het is zelfs mogelijk om de keuken compleet te laten renoveren, want wij installeren indien gewenst ook nieuwe apparatuur en aanrechtbladen. Een nieuwe keuken aanschaffen is op deze manier helemaal niet nodig. De klant bespaart veel geld en een hoop troep", benadrukt Wim.

Ook goed om te weten is dat klanten met één persoon te maken hebben. In deze tijd wel zo veilig. "Ik kom zelf bij de klant langs om de keukenfrontjes op te halen en breng ze ook zelf weer terug. Uiteraard werk ik volgens de coronarichtlijnen."

Vrijblijvende offerte

Is de keuken toe aan een nieuwe uitstraling? Bel of mail voor een afspraak: 06-29296786 of info@onzekeukenspuiten.nl. "We komen langs om de keuken te bekijken en zorgen daarna voor een passende, vrijblijvende offerte." Meer informatie: www.onzekeukenspuiten.nl (deze website is nog in onderhoud).