Nieuw in regio Hoorn: Rijschool Keller

Partnerbijdrage
Voor zijn geliefde Doreen verhuisde Frans mét zijn rijschool naar Hoorn.
Voor zijn geliefde Doreen verhuisde Frans mét zijn rijschool naar Hoorn. Foto: Theo Annes

HOORN - Hij verhuisde voor zijn geliefde Doreen Bouwman van Assendelft naar Hoorn en nam zijn eigen rijschool natuurlijk mee. Frans Keller hoopt in deze regio weer net zoveel mensen aan hun rijbewijs te helpen als in Assendelft.

Partnerbijdrage dossier

Frans is sinds 2015 gecertificeerd rij-instructeur. Autolessen moeten volgens hem vooral gezellig, relaxt en leerzaam zijn. “Volgens mijn leerlingen in de regio Assendelft ben ik daar altijd goed in geslaagd”, lacht hij. “Mijn doel is om ervoor te zorgen dat een leerling helemaal klaar is voor het rij-examen. Door middel van effectieve lessen op maat probeer ik leerlingen zo zelfverzekerd mogelijk de weg op te laten gaan.”

Gespecialiseerd in lesgeven aan mensen met ADHD en autisme

Goed om te weten: rijschool Keller is gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met ADHD en autisme. “Met de juiste begeleiding is het voor hen ook heel goed mogelijk om een rijbewijs te halen”, benadrukt Frans.

Schakelauto en automaat

Daarnaast biedt rijschool Keller rijlessen aan in zowel een schakelauto (Renault Clio) als een automaat (Renault Zoe, een elektrische auto).

“De keuze is aan de leerling zelf. Maar wanneer iemand met een schakelauto begint en het schakelen toch wat lastig vindt, kan bij mij altijd in de automaat verder lessen. Geen enkel probleem.”

Proefles

Uiteraard is het altijd mogelijk om een proefles te nemen. Op basis van iemands rijvaardigheid, aanleg en inzicht kan Frans bepalen welk lespakket het beste past.

Eén en dezelfde instructeur

Wie zich aanmeldt bij rijschool Keller, kan door de grote vakbekwaamheid van Frans rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Altijd één en dezelfde instructeur; dat zorgt ervoor dat je goed op elkaar ingespeeld raakt én het geeft de leerling een vertrouwd gevoel. Kortom; je haalt je rijbewijs sneller bij rijschool Keller!

Meer informatie? Kijk op www.rijschoolkeller.nl of op Instagram en Facebook.