Liberaal Hoorn doet mee aan gemeenteraadsverkiezingen

Partnerbijdrage
Fractievoorzitter Chris de Meij.
Fractievoorzitter Chris de Meij. Foto: aangeleverd

HOORN - Liberaal Hoorn is de enige nieuwe partij die meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Deze nieuwe lokale partij wil bij de gemeenteraadsverkiezingen het vertrouwen in de politiek herstellen met een helder rechts-liberaal geluid. 

Partnerbijdrage dossier

De meeste mensen hebben geen enkel vertrouwen meer in de politiek. De oorzaken zijn duidelijk. Om enkele voorbeelden te noemen: de toeslagenaffaire, het falend immigratie- en asielbeleid, jarenlange wachtlijsten voor een huurwoning, terwijl statushouders zonder wachten een woning toegewezen krijgen en een peperduur klimaatbeleid.

Keuzes die nodig zijn

Liberaal Hoorn wil aan de slag met de echte problemen voor onze inwoners. Fractievoorzitter Chris de Meij: “Het huidige links georiënteerde college heeft niet de moed gehad de keuzes te maken die echt nodig zijn voor onze bewoners en ondernemers.”

Vrijwilligers

Liberaal Hoorn wil als jonge partij op een realistische manier een heldere rechts-liberale koers voor Hoorn. Daarvoor zijn ze nog op zoek naar vrijwilligers en kandidaat-raadsleden. 

Kijk voor de oplossingen van deze partij op www.liberaalhoorn.nl .