Haal bij Privé Coiffures Vakopleiding in 24 maanden een door het Rijk erkend diploma tot kapper/allround Kapper.
Haal bij Privé Coiffures Vakopleiding in 24 maanden een door het Rijk erkend diploma tot kapper/allround Kapper. ((Foto: Adobe Stock))
Bedrijf in Beeld

Privé Coiffures Vakopleiding

  BiB

HOORN - Privé Coiffures Vakopleiding is al meer dan dertig jaar een particuliere kappersschool in het hartje van Hoorn. Hier is het mogelijk om in 24 maanden een door het Rijk erkend diploma te halen tot kapper/allround Kapper. Dit is in vergelijking met een reguliere kappersopleiding op bijvoorbeeld een ROC een jaar korter, waardoor de mogelijkheid bestaat om een jaar eerder aan het werk te gaan.

De start van een nieuwe klas is in september 2019. Privé Coiffures Vakopleiding bestaat al meer dan dertig jaar, biedt een goede en gezellige begeleiding door de kleine klassen en is gericht op praktijkleren. Hierbij komen ook de keuzedelen aan bod. Verder is Privé Coiffures Vakopleiding Rijks-erkend.

Praktijkervaring

Er is een schoolsalon voor de ervaring in de praktijk en bovendien kan de vakopleiding hulp bieden bij het vinden van een stageplaats. Al met al genoeg redenen om te kiezen voor Privé Coiffures Vakopleiding in Hoorn. Inschrijven kan vanaf heden, maar let op: vol=vol.

Aanmelden

Naast de dagopleiding, waarbij de deelnemers vier dagen per week naar school gaan, biedt Privé Coiffures Vakopleiding ook een knipcursus en een avondcursus aan. Aanmelden kan via de website www.pcvakopleiding.nl of telefonisch via 0229-211591. Een e-mail sturen kan uiteraard ook: info@pcvakopleiding.nl .

Meer berichten