Middagje bruidsjurken passen dankzij Gelukswensenactie

  Nieuws

HOORN / OOSTERBLOKKER - Mirjam de Vries (31) uit Oosterblokker beleefde zondag 26 februari een leuke middag. Van Omring mocht zij bij Dani van Toll Bruidsmode in Hoorn de trouwjurk van haar dromen uitzoeken. Mirjams schoonzusje Marije Aker had haar aangemeld voor de Gelukswensenactie van Omring. In het Omring-magazine was een winactie uitgezet voor Omringpashouders met de oproep 'Heeft u een bijzondere gelukswens voor iemand?'. Marije stuurde een wens in voor haar schoonzus.
Mirjam en haar vriend Arjan Ettema hadden het plan om dit jaar te gaan trouwen. Helaas liep het anders. Marije: "In augustus 2016 is Mirjam geopereerd aan een melanoom op haar voorhoofd. Omdat zij ook uitzaaiingen had in haar lymfklieren, zijn bij een zes uur durende operatie zestig lymfklieren verwijderd. Daarbij is een zenuw geraakt waardoor ze nu - hopelijk tijdelijk - haar arm niet helemaal kan optillen. In plaats van het regelen van een bruiloft, zit Mirjam nu elke week bij de fysiotherapeut en werkt ze een paar uur per dag. Ik wens voor Mirjam een prachtige bruidsjurk waarin zij zich - ondanks de littekens - super mooi voelt." "We hebben nog geen nieuwe datum gepland, maar die komt er!", laat Mirjam weten. "Ik vind het heel erg lief van Marije dat ze mij voor deze actie heeft aangemeld. Ik heb een leuke middag gehad en veel inspiratie opgedaan!"
"Met onze bijzondere Gelukswensenactie dragen we graag bij aan een lichtpuntje in een moeilijke periode", vertelt Alicia Siffels van Omring. "Door wensen uit te laten komen, willen we bovendien benadrukken dat de steun van mensen om je heen ontzettend belangrijk is!"

Meer berichten