Vrijgezellen opgelet!

  Nieuws
Geen zin in een langeafstandsrelatie of gewoon een zwak voor een West-Fries? Doe een oproep in onze krant en wie weet... (Foto: Shutterstock)
Geen zin in een langeafstandsrelatie of gewoon een zwak voor een West-Fries? Doe een oproep in onze krant en wie weet... (Foto: Shutterstock) (rodi.nl)

REGIO - Na twee succesvolle edities van 'West-Fries zoekt West-Fries', verschijnt binnenkort in deze krant de derde editie! Vrijgezel en op zoek naar een nieuwe liefde, maar geen zin in een langeafstandsrelatie of gewoon een zwak voor een echte West-Fries? Trek dan de stoute schoenen aan, stuur een mailtje mét foto naar redactie.wfr@rodi.nl onder vermelding van 'West-Fries zoekt West-Fries' en laat weten naar wat voor West-Fries u op zoekt bent. Dan plaatsen wij zondag 25 maart, als de lente net begonnen is, een oproep in West-Friesland op Zondag. Wie weet vindt u de liefde van uw leven praktisch om de hoek! Naast de gewenste kenmerken van uw nieuwe liefde vermelden we natuurlijk ook graag uw naam, leeftijd, woonplaats, hobby's en eventuele andere belangrijke informatie. Reageer uiterlijk 14 maart!

Meer berichten