'Doodeng, maar tegelijkertijd heel bevrijdend' - Sylvia Aimee brengt eerste single 'Stories' uit

  Nieuws
Sylvia: "Door me zo kwetsbaar op te stellen hoop ik een opening te creëren voor anderen om zich ook kwetsbaar op te stellen." (Foto: aangeleverd)
Sylvia: "Door me zo kwetsbaar op te stellen hoop ik een opening te creëren voor anderen om zich ook kwetsbaar op te stellen." (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HOORN - De 21-jarige Sylvia Aimee heeft onlangs haar eerste officiële single 'Stories' uitgebracht. De Hoornse deed in 2014 mee aan De Beste Singer/Songwriter van Nederland waarna zij zichzelf even kwijt was. Ze heeft bijna drie jaar de tijd genomen om zichzelf en haar liefde voor muziek te herontdekken. Nu is zij terug in de muziek en heeft ze haar droom en doel scherp voor ogen. Met haar muziek wil ze verhalen vertellen, waarmee ze anderen wil steunen, motiveren en inspireren.


‘Stories’, oftewel ‘verhalen’, is het perfecte nummer om dit nieuwe hoofdstuk te openen. "Het nummer gaat erover dat iedereen zijn verhaal heeft en dat we ons daar niet voor moeten schamen. Deze verhalen zijn juist hetgeen wat ons allemaal met elkaar verbindt. Het omarmen en delen van die verhalen brengt ons dichter bij elkaar." Sylvia heeft zelf ook een verhaal en komt uit een moeilijke periode. Wat haar verhaal precies is, wordt duidelijk in de videoclip van 'Stories'. Kijk daarvoor op www.sylviaaimee.com. "Het is een heftige video waarin niet alleen ik mijn verhaal voor het eerst aan de wereld laat zien, maar ook anderen hun verhaal laten zien. Iedereen speelt zichzelf. Dat vergt een hoop moed van de spelers en ik ben heel trots op wat we gemaakt hebben." Sylvia hoopt met haar nummer en video taboes te doorbreken en mensen aan het denken te zetten. "Door me zo kwetsbaar op te stellen hoop ik een opening te creëren voor anderen om zich ook kwetsbaar op te stellen. Ik vind het doodeng, maar tegelijkertijd heel erg bevrijdend. Het uitspreken van je schaamte helpt je uiteindelijk eroverheen te komen. Je bent niet alleen."

Meer berichten