Foto-expositie 'Bomen' door Mieke Brouwer

  Nieuws
De foto's geven een breed beeld van de bomen in natuurpark Blokweer in al hun verschijningsvormen. (Foto: Mieke Brouwer)
De foto's geven een breed beeld van de bomen in natuurpark Blokweer in al hun verschijningsvormen. (Foto: Mieke Brouwer) (rodi.nl)

BLOKKER - Op de bovenverdieping van het bezoekerscentrum van MAK Blokweer aan de Kloosterhout 1-2 in Blokker is een foto-expositie van Mieke Brouwer te zien. Zij is de winnaar van MAKS' Fotowedstrijd 2017 en mag daarom een jaar lang haar winnende fotoserie tentoonstellen. Het thema van de fotoserie is ‘Bomen’.
Alle ingezonden series waren erg aan elkaar gewaagd, maar Mieke bleek zowel bij de jury als bij het stemmende publiek favoriet. Haar foto’s hebben een heel eigen karakter. Ze geven een breed beeld van de bomen in natuurpark Blokweer in al hun verschijningsvormen, van wild kronkelende wilgentakken tot de geleide twijgen van het snoepdoolhof. Volgens het publiek sprongen de foto’s van Mieke er uit vanwege de vrolijke kleuren, het afwijkende perspectief en het 'MAK-gevoel'.
De expositie is tijdens de openingstijden van MAK Blokweer te bewonderen in bezoekerscentrum De Molshoop. MAK Blokweer is geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Entree is gratis. Meer informatie: www.mak-blokweer.nl.

Meer berichten