Battle4Life voor Inloophuis Pisa

  Nieuws
De sponsor-obstakelrun vindt plaats in en om het Julianapark in Hoorn. (Foto: aangeleverd)
De sponsor-obstakelrun vindt plaats in en om het Julianapark in Hoorn. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HOORN - Inloophuis Pisa organiseert donderdag 10 mei - Hemelvaartsdag - de Battle4Life, een sponsor-obstakelrun in en om het Julianapark in Hoorn. Het doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor het inloophuis, een gastvrij huis voor mensen uit West-Friesland met kanker, hun naasten of hun nabestaanden.


De sponsor-obstakelrun heeft een laagdrempelig karakter, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen deelnemen. De Battle4Life heeft vier categorieën: kids, individuele deelnemers alleen of in teamverband en bedrijventeams (maximaal acht deelnemers per team). Het totale parcours heeft verschillende afstanden: 3 km voor kids, 6 km, 12 km of 18 km (2 of 3 rondjes) en het telt zo’n 24 obstakels per ronde.
Inschrijven kan via www.battle4life.nl/inschrijven. De kidsrun is bedoeld voor kinderen van acht tot en met twaalf jaar en het inschrijfgeld bedraagt 10 euro. De 6 km kan gelopen worden door iedereen vanaf dertien jaar. De 12 en 18 km kunnen alleen gelopen worden door mensen vanaf achttien jaar. Voor volwassenen is het inschrijfgeld 25 euro. Jongeren tussen de dertien en zeventien jaar krijgen 10 euro korting. De kosten per team bedragen 200 euro, exclusief btw. Dit zijn de Early Bird-prijzen en deze gelden tot 4 april 2018. Naast het betalen van inschrijfgeld worden deelnemers ook verzocht om sponsorgeld op te halen; het doel is immers zoveel mogelijk geld ophalen voor Inloophuis Pisa.

Meer berichten