Baanbreker zoekt textiel- en handwerksters

  Nieuws
Mensen die creatief zijn en graag een bijdrage willen leveren aan het voortbestaan van de Baanbreker, zijn van harte welkom! (Foto: aangeleverd)
Mensen die creatief zijn en graag een bijdrage willen leveren aan het voortbestaan van de Baanbreker, zijn van harte welkom! (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HOORN - De Baanbreker heeft een eigen huislabel - de Juffies - van handgemaakte artikelen die verkocht worden ten bate van de eigen organisatie. De Baanbreker is een leerwerkbedrijf voor mensen met een beperking. Ook worden dagopvang en individuele begeleiding geboden aan verschillende doelgroepen, waaronder een dak- en thuislozenproject. De verkoopopbrengsten van de artikelen worden ingezet voor de activiteiten van dit project.
Wegens het grote succes van deze groep is de Baanbreker op zoek naar handwerksters die creatief en handwerkvaardig zijn. De producten die nodig zijn om het artikel te maken, worden door de Baanbreker geleverd. Met het voorbeeld maakt de vrijwilligster het product bij de Baanbreker of thuis af. Er is keus uit verschillende technieken, zoals borduurwerken, kussens naaien, haken, breien, het bekleden van poppenwagentjes, wiegjes, het versieren van spiegels, kleine producten van hout bewerken, punniken en lampenkappen versieren.
Mensen die creatief zijn en graag een bijdrage willen leveren aan het voortbestaan van de Baanbreker, zijn van harte welkom! Naast thuis werken is het ook mogelijk om op donderdag van 11.00 tot 13.00 uur in de Baanbreker aan het Dampten in Hoorn samen te handwerken. Meer informatie en aanmelding: Lisa Ursem, 06-81305187 of l.ursem@baanbrekerenkhuizen.nl. Kijk ook op www.baanbrekerenkhuizen.nl.

Meer berichten