Uitslag Junior Ondernemersgala

  Nieuws
Alle winnaars én de jury van het Junior Ondernemersgala bij elkaar. (Foto: aangeleverd)
Alle winnaars én de jury van het Junior Ondernemersgala bij elkaar. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HOORN - Een onafhankelijke jury had het dinsdag 10 april in Schouwburg Het Park in Hoorn best lastig om uit alle enthousiaste junior ondernemers de allerbeste te kiezen. Deze avond vond #Jong18 plaats, het Junior Ondernemersgala. Na veel overleg kwamen ze tot een unaniem besluit: de verwisselbare hakken van het bedrijf Cheels en het concept van Sport & Spel voor een sportieve middag voor basisschoolkinderen waren de nummer 1.
Staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer (CDA) zette de dames van Powerbank Verhuur (tweede prijs in de categorie Product) opnieuw in het zonnetje. Zij werden door het publiek als winnaar uitgeroepen en ontvingen een cheque voor business-seats-arrangement van AZ. Het lesprogramma en de finale van Jong18 is een initiatief van Rabobank West-Friesland. De jury bestond uit Michiel Pijl, burgemeester gemeente Drechterland, Johan Kos, directeur van de proeftuin Zwaagdijk én winnaar van het Ondernemersgala Westfriesland (Rabobank West-Friesland Méér prijs), Colin van der Laan, directeur van Van der Laan bv, Michiel Martens, WerkBij West-Friesland, Rob van Loon, directeur Events Holland, Arnoud Ruiter, eigenaar Oranje Buiten, Miranda Zwart, manager Vrijwilligerspunt, en Roel Vente, directeur Schouwburg Het Park. Meer informatie: www.jongwestfriesland.nl.

Winnaars

Categorie 1: Ondernemen met een product/dienst. Opdracht: maak een gedurfd ondernemingsplan voor jouw (duurzame) product of dienst.
1. ROC Horizon College: Cheels
2. Tabor College d’Ampte: Powerbank verhuur
3. Tabor College d’Ampte: Het Economie Spel
Categorie 2: Ondernemen met een idee. Opdracht: werk een uitdagend bedrijfsidee uit voor het in de markt zetten van een innovatief product of dienst. Of kom met een frisse en ondernemende blik tot de oplossing van een maatschappelijk vraagstuk van een non-profit-organisatie.
1. Atlas College SG Newton: Sport & Spel
2. ROC Horizon College: Sportmate
3. Tabor College Oscar Romero: iFashion

Meer berichten