Op tijdreis met Made in Heaven

  Nieuws
Speciaal voor deze voorstelling is de band The Cloaks opgericht. (Foto: Ron de Gruyl)
Speciaal voor deze voorstelling is de band The Cloaks opgericht. (Foto: Ron de Gruyl) (rodi.nl)

HOORN - Tijdens de show 'Made in Heaven' nemen de spelers en muzikanten van The Cloaks het publiek mee op tijdreis. Terug naar de sfeer van de jaren zeventig. Met eigen nummers, covers en videoprojecties. In een tijdloos verhaal over ontluikende liefde en vriendschap voor het leven. Over seks, drugs & rock-'n-roll en de schaduwzijde van het verlangen naar eeuwige roem. De show is woensdag 16 mei te zien in Het Huis Verloren, Kerkstraat 10b in Hoorn.
Speciaal voor deze voorstelling is de band The Cloaks opgericht, bestaande uit singer-songwriter Nino van der Stoop, Boris Vissers (toetsen), Lourens van der Zwaag (drums), Thijs Hoekstra (gitaar) en Mark Kinkelaar (bas).
Nino van der Stoop is twintig jaar. Tijdens zijn schoolperiode op Heliomare-onderwijs ontdekte hij zijn talent op het gebied van theater en muziek, onder leiding van docent/regisseur Willem Jan Hoekstra. Mantelproducties is opgericht in 2017, met als doel het maken van muziektheater. Muzikanten, acteurs en medewerkers zijn allemaal talentvol en gedreven. Met of zonder zichtbare of onzichtbare beperking, gelabeld of niet. Onder begeleiding van ervaren professionals geeft Mantelproducties talent de kans zich te bekwamen, zowel voor als achter de schermen, zoals de techniek en de productie. De naam Mantelproducties is gekozen omdat Wessel Mantel, de beste vriend van Nino en mede-initiatiefnemer van Made in Heaven, eind 2015 plotseling overleed aan de gevolgen van Duchenne. De voorstelling wordt opgedragen aan hem.
Aanvang 19.30 uur. Meer informatie en reserveren: www.mantelproducties.nl of info@mantelproducties.nl.

Meer berichten