Stratentoernooi bij TV De Balletuin

  Nieuws
Iedereen van twaalf jaar en ouder kan meedoen aan dit tennistoernooi. (Foto: aangeleverd)
Iedereen van twaalf jaar en ouder kan meedoen aan dit tennistoernooi. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ZWAAG - Bij Tennisvereniging de Balletuin in park Risdam-Noord, aan de Weegbree 80a in Zwaag, vindt van 18 tot en met 23 juni het stratentoernooi plaats. Iedereen van twaalf jaar en ouder kan meedoen aan dit tennistoernooi. Leenrackets en ballen zijn beschikbaar.

Zaterdag 16 en zondag 17 juni is er gelegenheid om te oefenen. Echte beginners mogen deelnemen aan een gratis les, verzorgd door tennisschool All-In, op zondag 17 juni vanaf 10.30 uur (bij minimale deelname van acht personen). Van maandag 18 tot en met vrijdag 22 juni spelen teams zoveel mogelijk samen op één avond de dubbelpartijen; twee à drie keer in die week. Bij de indeling wordt rekening gehouden met ingeschatte speelsterkte. Op de slotdag, zaterdag 23 juni, worden alle teams ingedeeld voor een wedstrijd. Die middag vanaf 16.00 uur volgt een spetterende afsluiting met een demonstratie door topspelers, activiteiten voor kinderen en een barbecue voor iedereen (tegen een kleine vergoeding).
Zin om mee te doen? Aanmelden voor 4 juni via een e-mail aan tc@balletuin.nl of via een app naar 06-16872690 (José Dekker).

Meer berichten