Groots entree voor leerlingen d'Ampte

  Nieuws
HOORN - De examenleerlingen van Tabor College locatie d'Ampte maakten dinsdagavond 5 juni een groots entree bij The Eighties aan de Roode Steen in Hoorn. Volgens de traditie mochten de leerlingen met eigen, spectaculair vervoer naar het gala komen, en daar was massaal gehoor aangegeven. Met limousi
HOORN - De examenleerlingen van Tabor College locatie d'Ampte maakten dinsdagavond 5 juni een groots entree bij The Eighties aan de Roode Steen in Hoorn. Volgens de traditie mochten de leerlingen met eigen, spectaculair vervoer naar het gala komen, en daar was massaal gehoor aangegeven. Met limousi (rodi.nl)

HOORN - De examenleerlingen van Tabor College locatie d'Ampte maakten dinsdagavond 5 juni een groots entree bij The Eighties aan de Roode Steen in Hoorn. Volgens de traditie mochten de leerlingen met eigen, spectaculair vervoer naar het gala komen, en daar was massaal gehoor aangegeven. Met limousines, vrachtwagens, op de fiets, raceauto's, met een scootmobiel, en in hun mooiste kleren, kwamen de leerlingen aan. Het was een prachtige aftrap van een geweldig examengala. (Foto: Merel de Nijs)

Meer berichten