Radio501 op Hoornse Stadsfeesten

  Nieuws
Rogier van Diesfeldt in gesprek met Theo Viset in het Hoornse Stadsfeesten Journaal op Radio501. (Foto: aangeleverd)
Rogier van Diesfeldt in gesprek met Theo Viset in het Hoornse Stadsfeesten Journaal op Radio501. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HOORN - Traditiegetrouw is ook Radio501 aanwezig op de Hoornse Stadsfeesten. Met verslag op radio en internet houdt het West-Friese radiostation de thuisblijvers op de hoogte van de feestelijkheden in de binnenstad.
Vorig jaar nestelde de zender nog in de Romeo & Julia-zaal in Schouwburg Het Park, dit jaar stelt de organisatie van de Hoornse Stadsfeesten een heus glazen huis ter beschikking, aan de Spoorstraat in Hoorn. Vanaf deze locatie doen de dj's van Radio501 in een mobiele studio verslag van het festival en komen artiesten langs voor interviews. In de binnenstad lopen verslaggevers rond voor sfeerimpressies en interviews bij de verschillende locaties in de stad. Uiteraard wordt er het hele weekend (live)muziek gedraaid van de geprogrammeerde bands en artiesten. Nieuw dit jaar is een webcamverslag op de Facebookpagina van de internetzender. Zo kan men naast luisteren naar de radioprogramma’s ook meekijken in de glazen studio. De uitzending is te horen op www.radio501.nl of via de radio501-app. Naast de radio-uitzendingen doet Radio501 ook op social media uitgebreid verslag van het Stadsfeesten-weekend. Met updates op Facebook, Twitter en Instagram, livestreams in de stad en artikelen op de website. Alle ontwikkelingen worden gebundeld in een liveblog, dat vanaf 15 juni te bezoeken is op www.radio501.nl/stadsfeesten.
Radio501 zendt uit op vrijdag tussen 18.00 en 00.00 uur, zaterdag tussen 12.00 en 00.00 uur en zondag tussen 12.00 en 22.00 uur.

Meer berichten