Veertigste editie Boekweit|Olie Tennistoernooi

  Nieuws
Het Boekweit|Olie Tennistoernooi is een toernooi is voor iedere tennisser, van recreatie- tot topniveau, voor elke speelsterkte en voor elke leeftijd. (Foto: aangeleverd)
Het Boekweit|Olie Tennistoernooi is een toernooi is voor iedere tennisser, van recreatie- tot topniveau, voor elke speelsterkte en voor elke leeftijd. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HOORN - Op het tennispark van HLTV Juliana, gelegen op sportpark De Blauwe Berg in Hoorn, wordt van zaterdag 7 tot en met zondag 15 juli de veertigste editie van het Boekweit|Olie Tennistoernooi gespeeld.
In de speelsterktecategorieën 2, 3, 4, 5, 6, 7 17, 8 17, 6 35 en 7 35 worden zowel heren- en damesenkelspel als heren- , dames- en gemengddubbelspel gespeeld. Zowel enkelspel als dubbelspel worden gespeeld op speelsterkte. Tegelijkertijd wordt ook het 4 sterren Nationaal Ranglijsttoernooi bij de heren en bij de dames gespeeld. Het Nationaal Ranglijsttoernooi behoort tot één van de sterkere toernooien in Nederland.
Het Boekweit|Olie Tennistoernooi is een toernooi voor iedere tennisser, van recreatie- tot topniveau, voor elke speelsterkte en voor elke leeftijd. Inschrijven kan tot vrijdag 29 juni 18.00 uur via www.boekweitolietennis.nl of via mijnknltb.toernooi.nl. Vrijdag 13 juli wordt overdag een eendaags Veteranen 55+toernooi gespeeld. Tennissers vanaf 55 jaar, lid of geen lid van de KNLTB en met een speelsterkte in de dubbel van 6 tot en met 9, kunnen hieraan meedoen. Kijk voor meer informatie op www.boekweitolietennis.nl.

Meer berichten